Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je eerste bestelling vanaf 70 euro.

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Mooie nieuwe artikelen in de webshop

12 Oct 2023
door Jolanda en Esther

LINEDYR

Met deze mooie letters gemaakt door het merk Linedyr, maak je een prachtige slinger voor je kleintje. Het slinger element is te gebruiken als decoratie in de kraamweken voor het raam of in de baby- of kinderkamer of wanneer je kindje zijn of haar feestje viert. De letter is gemaakt van hoogwaardig en zacht merino wol en past door de mooie, vrolijke kleuren in elk interieur. Daarnaast is de slinger eenvoudig op te hangen. We hebben het complete alfabet in hoofdletters, alle nummers van 0 t/m 9, het & teken, een - verbindingsstreepje, en 3 schattige symbolen: een sterretje, hartje of bloementje om de slinger compleet te maken. 

Linedyr

JUULZ

Van het mooie merk Juulz hebben we ook een aantal nieuwe producten.
Zoals de sinterklaas aftelkalender. De kinderen kunnen vanaf dat de stoomboot aankomt tot aan pakjesavond elke dag een sticker plakken. Hoe leuk dat er elke een gordijntje "open gaat" in het huisje. 
We hebben ook de mooie verjaardags kalender ingekocht, mooie rustige tekeningen op dik duurzaam papier. Je vergeet nooit meer een verjaardag op deze manier.
En tenslotte hebben we nog wat mooie ansichtkaarten toegevoegd die je kan veersturen met een verjaardag of geboorte. Voor het volledige assortiment neem een kijkje op onze website.

Juulz

WILDRIDE

De cheetah draagzak van Wildride is een speciale editie inclusief mooie cheetah knuffel van Happy Horse. Deze hang je handig aan de draagzak zodat je hem niet kwijt raakt. Hij geeft afleiding en comfort voor je kleintje tijdens het dragen. Deze hippe heupdrager biedt ergonomisch draagcomfort en is ideaal om je kleine mee te nemen naar plekken waar je met de wandelwagen niet kan komen. De cheetah peuterdrager is een echte Wildride voor alle omstandigheden! Kan ieder seizoen of op iedere gelegenheid gedragen worden. De Wildride kinderdrager is eenvoudig af te nemen na ieder avontuur dat je met je kleintje beleeft. Dus ga naar buiten en geniet! De drager is geschikt voor kindjes van 9 maanden - 4 jaar (Max 20 kg) 

Wildride

FRUITSPEEN (MUSHIE)

De fruitspeen van Mushie is gemaakt van siliconen en gemakkelijk schoon te maken. Hij bestaat uit 2 delen en een dop. Hij zal snel een favoriet worden voor maaltijden thuis of snacks voor onderweg. Het handvat kan heel makkelijk vast gehouden worden met kleine handjes en vingers. De kleine gaatjes geven de juiste hoeveelheid verse of bevroren groente of fruit vrij door het sabbelen en zuigen uit deze zachte maar stevige speen. Met bevroren fruit is het ook lekker voor je kindje tegen de pijn van doorkomende tandjes.

Instructies:

Plaats vers of bevroren fruit, groenten of zelfs vlees in de fruit speen. De kleine lekkerbek kan dan kauwen, zuigen en eten proeven, waarbij alleen kleine stukjes door de gaatjes komen.

fruitspeen

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »