• Lorem ipsum

Verzendkosten

  • Briefpost Nederland vanaf € 2,30 - 4,00 (exclusief Track & Trace)
  • Brievenbuspakket Nederland € 4,25
  • Pakketten Nederland € 6,75  Boven de € 75,- zijn de verzendkosten gratis.
  • Pakketten Europa € 13,00 - 30,00.
  • Pakketten Wereld € 35,00 - 50,00.

Retourneren en ruilen

Vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen, heb je de artikelen 14 werkdagen op zicht. Als je over een artikel niet tevreden bent, dan kan je het binnen deze 14 dagen ruilen of retourneren. Let op! De datum van de poststempel geldt.

Na 14 dagen op zicht vervalt de zichttermijn en wordt de koopovereenkomst definitief dat maakt ruilen of retourneren niet meer mogelijk.

Is je order gratis verzonden maar kom je onder de €75,- na het retourneren dan zullen wij achteraf nog verzendkosten in rekening brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te betalen bedrag.

Voorwaarden voor ruilen & retourneren:

  • De retour dient aangemeld te worden online via je persoonlijke account.
  • De zending dient binnen de datum van aflevering en 14e zicht dag gepost te zijn, de datum van de poststempel geldt.
  • De terugzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, op eigen kosten.
  • Artikel(en) zijn ongebruikt en onbeschadigd.

Mocht je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per omgaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.

Indien de zending beschadigd bij je is afgeleverd, meldt dit dan zo snel mogelijk binnen 24 uur aan de klantenservice via [email protected]

Ook hier geldt dat de tijd en datum van je e-mail geldt voor acceptatie. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van jou als zender.

Ruilingen & retouren kunnen verzonden worden naar:

Mink & Moon
tav afdeling retouren
Strick van Linschotenstraat 14
3461 EG Linschoten

Zo meld je een retour aan:

Stap 1: Ga naar www.mink-moon.nl/account/login. en log in op je account

Stap 2: Ga in het overzicht naar de order waarvan je een item wilt retourneren en klik links op 'bekijken'

Stap 3: Je ziet nu een overzicht van deze order. Klik helemaal onderin op 'artikelen retourneren'

Stap 4: Geef aan welke artikelen je wilt retourneren. Dit doe je door het aantal van het item te veranderen van 0 naar 1. Items die je wilt houden laat je op 0 staan.

Stap 5: Geef aan waarom je het item wilt retourneren. Mocht je een andere maat willen ontvangen dan kun je deze opnieuw bestellen via onze webshop.

Stap 6: Klik rechts op 'versturen' je retour is nu aangemeld en kan op de post! Kosten voor het terug sturen zijn voor eigen rekening. Wanneer we je retour goed en onbeschadigd hebben ontvangen zullen we het retour bedrag aan je terug betalen*

*Is je order gratis verzonden maar kom je onder de €75,- na het retourneren dan zullen wij deze verzendkosten alsnog in rekening brengen.