• Lorem ipsum

Zwanger | Geboorte

€15,95
Sticker waarmee de geboorte van een klein meisje wordt aangekondigd Lees meer
€5,95
Ballonnen om de komst van een klein jongetje aan te kondigen Lees meer
€5,95
Ballonnen om de komst van een klein meisje aan te kondigen Lees meer
€4,95
Ballonnen om te vieren dat er een jongetje (op komst) is! Lees meer
€5,95
Ballon om een klein meisje te verwelkomen Lees meer
€5,95
Ballon om een klein jongetje te verwelkomen Lees meer
€4,95
Ballonnen omdat er een meisje (op komst) is! Lees meer
€4,95
Ballonnen omdat er een kleintje (op komst) is! Lees meer
€5,95
Ballon om de komst van een kleintje aan te kondigen Lees meer
€6,95
Setje ballonnen om het geslacht van jullie kleintje aan iedereen bekend te maken Lees meer
Meri Meri
€19,95
Feestelijke slinger voor babyshower of geboorte Lees meer
Meri Meri
Slinger Baby
€19,95
Meri Meri
€6,95
Caketopper voor babyshower of kraamfeest Lees meer
€6,95
€17,95
Met deze mijlpaalkaarten leg je op een leuke manier de meest bijzondere momenten vast. Lees meer
€5,95
Deze set leuke invulkaarten van Oh So Pretty Party! zijn leuk voor tijdens een babyshower of familiefeest. Voorspel alles (naam, gewicht, lengte, geslacht en geboortedatum) over de aankomende baby en laat een wens achter op de kaart. Lees meer
€5,95
Deze set leuke invulkaarten van Oh So Pretty Party! zijn leuk voor tijdens een babyshower of familiefeest. Voorspel alles (naam, gewicht, lengte, geslacht en geboortedatum) over de aankomende baby en laat een wens achter op de kaart. Lees meer
€15,95
Handig spelpakket kant en klaar voor een speciale dag Lees meer
€0,00
Deze mooie, originele en unieke letterslinger van het merk Linedyr uit Denemarken vrolijkt elke kamer op. Wie wordt er nou niet blij van zo'n mooie naamslinger. We hebben alle letters, cijfers, tekens en leuke symbolen om de slinger compleet te maken. Lees meer
Linedyr
Naam Slinger
€0,00
Stukprijs: €4,00 / Stuk

Zwanger | Geboorte

Bij Mink & Moon begrijpen we hoe belangrijk het is om speciale momenten in het leven te vieren met liefde en vreugde. In onze categorie "Zwanger/Geboorte" vind je een scala aan geboorte- en babyshowerartikelen die zijn ontworpen om deze kostbare momenten te markeren. Hier delen we hoe onze selectie ballonnen, slingers en invulkaarten een extra dosis betekenis en vreugde toevoegt aan jouw vieringen.

Geboorteballonnen: Een Feestelijke Aankondiging

Er is iets magisch aan het zien van een kamer versierd met geboorteballonnen. Onze collectie omvat ballonnen met schattige ontwerpen en lieve berichten die de komst van je kleintje vieren. Van 'It's a Boy' tot 'It's a Girl' en andere vrolijke motieven, deze ballonnen voegen een feestelijk tintje toe aan elke geboorte-aankondiging.

Slingers voor Geboorte: Liefdevolle Versiering

Slingers zijn niet alleen kleurrijke decoraties, maar ook symbolen van vreugde en verwachting. Onze slingers voor geboorte omvatten een scala aan ontwerpen die passen bij elke stijl en thema. Of je nu kiest voor subtiele pastelkleuren of speelse motieven, deze slingers zorgen voor een warm welkom voor je kleintje.

Invulkaarten voor Babyshower en Gender Reveal: Een Herinnering om te Koesteren

Babyshowers en gender reveal-feestjes zijn momenten van samenzijn en geluk. Onze invulkaarten bieden een speciale manier om deze momenten vast te leggen. Laat gasten hun wensen en adviezen delen voor de aanstaande ouders, of laat ze raden welk geslacht de baby zal hebben. Deze kaarten worden tastbare herinneringen om te koesteren voor de komende jaren.

Creëer Blijvende Herinneringen met Mink & Moon

Onze geboorte- en babyshowerartikelen zijn ontworpen om een extra laag betekenis en vreugde toe te voegen aan je vieringen. Van ballonnen die de vreugde van de geboorte weerspiegelen tot slingers die een warm welkom bieden, en invulkaarten die momenten vastleggen, elk artikel draagt bij aan het creëren van blijvende herinneringen.

Ontdek onze geboorte- en babyshowerartikelen bij Mink & Moon en vier speciale momenten in stijl en liefde.