• Lorem ipsum

Eten en drinken

Eten en drinken

Bij Mink & Moon begrijpen we dat maaltijden met kinderen een speciale gelegenheid zijn. Het is niet alleen eten; het is een tijd van delen, ontdekken en leren. Om deze momenten nog waardevoller te maken, hebben we een selectie kindvriendelijke tafelaccessoires samengesteld die niet alleen praktisch zijn, maar ook de verbeelding van je kleintje prikkelen. Hier delen we enkele hoogtepunten uit onze collectie.

KinderServies: Plezier op het Bord

Ons kinderservies is ontworpen met oog voor kinderen. Elk bord, elke kom en elk bestekstuk is gemaakt om kleine handen te passen en het eten leuk te maken. De schattige en kleurrijke ontwerpen voegen een extra dosis plezier toe aan elke maaltijd, en het duurzame materiaal is perfect voor dagelijks gebruik.

Tuitbekers en Drinkflessen: Gemak voor Onderweg

Voor kleine dorstige ontdekkingsreizigers bieden we tuitbekers en drinkflessen die lekvrij en gemakkelijk vast te houden zijn. Deze drinkwaren zijn perfect voor onderweg, in de auto of tijdens een dagje uit. Ze moedigen zelfstandig drinken aan terwijl ze morsen tot een minimum beperken.

Snack- en Lunchboxen: Gezonde Eetgewoonten

Onze snack- en lunchboxen zijn ideaal voor het inpakken van gezonde lekkernijen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, zodat je de perfecte box kunt kiezen voor de maaltijdbehoeften van je kleintje. Ze zijn niet alleen praktisch, maar maken de lunch ook leuk met hun leuke prints.

Slabbetjes: Morsen is Toegestaan

Morsen hoort erbij als kinderen leren eten. Onze slabbetjes zijn gemakkelijk schoon te maken en hebben verstelbare sluitingen, zodat ze meegroeien met je kleintje. Ze houden kleding schoon terwijl kinderen nieuwe smaken ontdekken.

Placemats: Een Leuke Ondergrond

Onze placemats voegen een speelse en kleurrijke ondergrond toe aan de tafel. Ze zijn niet alleen praktisch om morsen op te vangen, maar zorgen er ook voor dat maaltijden leuk en aantrekkelijk zijn. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, zodat je in een handomdraai klaar bent voor de volgende maaltijd.

Samen Genieten aan Tafel

Met ons kindvriendelijke tafelgerei kunnen ouders en kinderen samen genieten van maaltijden. Het stimuleert zelfstandigheid, creativiteit en een positieve houding tegenover eten. Bij Mink & Moon geloven we dat maaltijden veel meer zijn dan alleen voeding; het zijn momenten van samenzijn en liefde.

We verkopen mooie producten van verschillende fabrikanten zoals: Juulz, Byon, Swedish lines, Meyco, Liewood, Smikkels, Done by Deer, Mushie en nog veel meer. Deze producten zijn ook geregeld in de korting of we hebben een leuke actie. Houdt onze sale pagina in de gaten.

Ontdek ons assortiment kindvriendelijk tafelgerei bij Mink & Moon en maak van elke maaltijd een speciaal moment voor jou en je kleintje.