• Lorem ipsum

Snackbekers

€12,95
De Mushie siliconen snack beker is vernieuwd.  Ideaal voor je kleintje om zonder te knoeien zijn of haar tussendoortjes te eten. De snackcup is geschikt voor baby's en peuters vanaf 6 maanden. Lees meer
€12,95€7,50
Hoe handig is deze te leuke snack- en tuitbeker van het merk Done By Deer? De beker gemaakt van melamine en siliconen is uitermate geschikt voor kleintjes welke lekker kunnen en willen snacken. Lees meer
Done by deer
Snack- en tuitbeker Elphee | Grijs
€12,95€7,50

Snackbekers

Ouders weten als geen ander dat snacks essentieel zijn voor een blije en tevreden baby of peuter, vooral als je onderweg bent. Daarom hebben we bij Mink & Moon een collectie snackbekers samengesteld die ontworpen zijn om het leven van ouders gemakkelijker te maken.

De Voordelen van Snackbekers

  1. Morsvrij Genieten: Onze snackbekers zijn ontworpen om morsen te minimaliseren. Ze hebben vaak handige deksels die voorkomen dat snacks op de grond belanden.

  2. Portiebeheer: Snackbekers helpen ouders om de portiegrootte van snacks te beheren, waardoor overmatig eten wordt voorkomen.

  3. Handig voor Kleine Handjes: Deze bekers zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk vast te houden, zelfs voor kleine handjes die nog in ontwikkeling zijn.

  4. Hygiënisch: De snackbekers zijn gemaakt van materialen die gemakkelijk schoon te maken zijn, waardoor hygiëne een prioriteit blijft.

Onderweg Snacken met Gemak

Of je nu onderweg bent, een dagje uit plant of gewoon thuis bent, onze snackbekers zorgen ervoor dat je kleintje altijd van hun favoriete snacks kan genieten zonder gedoe. Ze zijn een onmisbare aanvulling op de uitrusting van elke ouder.

Ontdek onze collectie snackbekers en maak snacktijd leuk en handig voor zowel ouders als kinderen.

Af en toe hebben we ook speciale acties of leuke kortingen op onze artikelen, neem een kijkje op onze Sale pagina om te zien of er iets voor je bij zit.