• Lorem ipsum

Mijn naam is Jolanda en ik heb per 1 augustus 2022 Mink & Moon overgenomen van Daphne en Marjolein die al een hele mooie website met een uitgebreid assortiment van mooie merken hadden opgezet in de voorgaande jaren. 

Voor mij was het allemaal nieuw nadat ik ruim 25 jaar in het kappersvak heb gezeten. Ik was echt toe aan een nieuwe uitdaging, toen dit op mijn pad kwam. En ik had er een zin in!! Lekker voor mijzelf werken vanuit huis, meer tijd voor de kinderen en het huishouden. Nou dat valt tot nu toe behoorlijk tegen.

Het was voor mij een hele nieuwe wereld: omgaan met een computer, inkopen, boekhouding enz. Maar vooral het stuk sociale media maakte mij heel erg onzeker. Dat ik dyslexie heb maakt het er ook niet makkelijker op.

Dus toen mijn lieve vriendin Esther aanbood om al mijn teksten te checken hielp dat mij al heel veel. En zo kwam het ook al snel dat ze me hielp met keuzes maken. Wat gaan we inkopen, hoeveel, enz. Het is zo fijn om dat samen te doen. We doen nu al heel wat maandjes alles samen en daar ben ik heel blij mee.

We blijven nog steeds een kleine onderneming die keihard moet werken om ook maar iets te kunnen verdienen. En alles wat er verdiend wordt gaat weer terug de zaak in om weer mooie, nieuwe  producten voor jullie in te kopen. Maar spijt heb ik zeker niet!! Zoveel geleerd, zoveel leuke mensen mogen ontmoeten, mede ondernemers, enthousiaste klanten en veel positieve reacties mogen ontvangen, maken het dat het deze rollercoaster meer dan waard is geweest.

Met veel enthousiasme blijven wij door bikkelen om er een succes van te maken. En jullie bestellingen blijven we met al onze liefde inpakken zodat het een feestjes is om het uit te pakken of cadeau te geven.

We hopen dat jullie met veel plezier onze website bezoeken. Hebben jullie vragen, ideeen of suggesties, dan horen wij het graag!

Fijne dag!     

Liefs Jolanda & Esther