Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je eerste bestelling vanaf 70 euro.

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Gepersonaliseerde Cadeaus

9 Dec 2023
door Jolanda en Esther

BRANDTHOUT DUTCH DESIGNART

In samenwerking met het bedrijf Brandthout Dutch Designart  bieden wij een uniek geboortecadeau aan.Een mooie gepersonaliseerde geboorte stadskaart die speciaal voor jou naar wens wordt gebrand. 

Door de naam/namen, adres, geboortedatum, tijd, lengte en gewicht door te geven wordt er een uniek kunstwerk gebrand. 

Wil je liever coördinaten ipv een adres, geen probleem. 

Je kunt kiezen uit 2 lettertypes of een combinatie ervan. 

Om het geboorte-adres te accentueren kun je kiezen uit een hartje, voetje of pin. 

Ook in de afmetingen bieden wij 5 verschillende mogelijkheden: 40 x 30 cm.  50 x 40 cm.   70 x 50 cm.  80 x 60 cm.  100 x 80 cm.  

Mocht je nog overige wensen hebben of een speciale boodschap erop willen zetten dan gaan wij dat proberen voor je te realiseren. (Dit kun je aangeven bij specifieke wensen) 

Voordat het definitief gebrand wordt, mailen wij je een voorbeeld zodat het helemaal naar je zin is.

Heb je nog vragen? Geen probleem! 

Je kunt altijd mailen, bellen of appen, we staan voor jullie klaar.

 

LINEDYRMet deze mooie letters gemaakt door het merk Linedyr, maak je een prachtige slinger voor je kleintje. Het slinger element is te gebruiken als decoratie in de kraamweken voor het raam of in de baby- of kinderkamer of wanneer je kindje zijn of haar feestje viert. De letter is gemaakt van hoogwaardig en zacht merino wol en past door de mooie, vrolijke kleuren in elk interieur. Daarnaast is de slinger eenvoudig op te hangen. We hebben het complete alfabet in hoofdletters, alle nummers van 0 t/m 9, het & teken, een - verbindingsstreepje, en 4 schattige symbolen: een sterretje, hartje, robotje of bloementje om de slinger compleet te maken. 

Vergeet niet het bijpassende leren koordje te bestellen om de elementen aan op te hangen. Uiteraard kan je ook een eigen koord, veter of lint gebruiken.

Deze letterslinger is ook leuk om cadeau te geven, tijdens de kraamtijd of met een verjaardag.

 

Handgemaakte Naam Rammelaar, - Speenkoord en - Wagenhanger

Uiteraard hebben wij ook nog onze mooie, gepersonaliseerde rammelaar, speenkoord en wagenhanger met naam  in onze collectie.Wij maken deze producten zelf met de hand en helemaal afgestemd op jouw wensen. Perfect als kraamcadeau! Maak een keuze uit bijna 30 kleuren en wij maken de rammelaar/speenkoord/wagenhanger met kralen volledig zoals jij het wil.Houten kralen worden gecombineerd met maximaal 5 gekleurde siliconen kralen. Voor de naam kan er gekozen worden uit zwarte of witte letterkralen.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »