• Lorem ipsum

Wobbel

€99,00
De Wobbel Starter is het kleinere zusje van de Wobbel Original. Deze Wobbel Starter heeft een lager gewicht en een zachtere curve ten opzichte van de Original. Ook heeft deze Starter een zandloper vorm. Lees meer
€125,00
Het Wobbel balance board is het houten speelgoed dat jong en oud in beweging krijgt. Helemaal op natuurlijke wijze in Nederland geproduceerd Lees meer

Wobbel

Wobbel is niet zomaar een stuk speelgoed; het is een wereld van balans, verbeelding en spel in één. Bij Mink & Moon zijn we enthousiast over het aanbieden van Wobbel, een veelzijdig houten balance board dat kinderen en volwassenen uitnodigt om te bewegen, te ontdekken en te spelen. In dit artikel nemen we je mee in de betoverende wereld van Wobbel en de voordelen ervan voor alle leeftijden.

Balans en Coördinatie

Wobbel is ontworpen om balans en coördinatie te bevorderen. Door het te kantelen, te draaien en erop te bewegen, ontwikkelen kinderen en volwassenen hun motorische vaardigheden en leren ze hun evenwicht te bewaren op een leuke en uitdagende manier.

Open-Ended Spelen

Een van de magische eigenschappen van Wobbel is de mogelijkheid voor open-ended spelen. Het balance board kan worden gebruikt als glijbaan, schommel, brug, loungestoel en nog veel meer. De veelzijdigheid nodigt uit tot creatieve verbeelding en experimenteren.

Lichaamsbewustzijn en Core Strength

Wobbel moedigt lichaamsbewustzijn aan en helpt bij het opbouwen van kernspieren. Terwijl kinderen en volwassenen bewegen en spelen op het balance board, ontwikkelen ze een dieper begrip van hun lichaamshouding en versterken ze hun kernspieren.

Samen Spelen en Verbinden

Wobbel brengt mensen samen. Het is niet alleen een bron van individueel plezier, maar ook een geweldig hulpmiddel voor groepsspel. Kinderen kunnen samen spelen, verhalen verzinnen en hun verbeelding delen terwijl ze het balance board gebruiken.

Ontdek de Magie van Wobbel bij Mink & Moon

In onze collectie "Wobbel" vind je verschillende maten en ontwerpen van dit unieke balance board. Of je nu op zoek bent naar een speelse toevoeging aan de kinderkamer of een hulpmiddel voor actieve therapie, Wobbel biedt mogelijkheden voor plezier en ontwikkeling voor alle leeftijden.

Stap in de wereld van balans, verbeelding en spel met Wobbel balance boards bij Mink & Moon. Ontdek de veelzijdigheid en voordelen van dit betoverende speelgoed.

We hebben ook soms leuke acties of speciale kortingen op het speelgoed, neem een kijkje op onze Sale pagina om te zien of er iets voor je bij zit.