• Lorem ipsum

Trixiebaby

€27,95
Activiteiten knuffeltje die alle zintuigen prikkelt. Rammelen met het belletje, spelen met die zachte staart of gekke bekken trekken in het spiegeltje, al deze interessante onderdelen triggeren de verbeelding van je kind. Ook leuk als kraamkado. Lees meer
€32,95
Spiraal met speeltjes voor om de box of kinderwagen. Met drie speelse elementen om te ontdekken, tovert deze activiteitenspiraal een lach op elk gezicht! Lees meer

Trixiebaby

Eén van de modernste en leukste merken van dit moment! Het merk is er voor de allerkleinste en hebben een bijzondere inspiratiebron. Namelijk; de eindeloze fantasy van een kind. Ze maken kleurrijke producten waarmee jij de babykamer optimaal kan decoreren. De producten van Trixie Baby zijn niet alleen erg handig, ze zijn een lust voor het oog en dus een wannahave voor in huis. 

Prachtig vormgegeven voor de allerkleinste
Dat Trixie Baby bekend staat op het uiterlijk van haar producten mag duidelijk zijn. De geweldige prints en minimalistisch ontworpen producten zorgen zijn blikvangers in iedere kamer. Babyaccessoires die bij het interieur passen, tot in de puntjes uitgewerkt. 

Trixie Baby vertelt zelf: "We houden van alle kleuren, maar groen heeft een speciale plek in ons hart.". En dit is goed terug te zien in alle gave producten van het merk. Daarnaast staan ze voor ee ngezonde toekomst van de kinderen en gebruiken ze de beste stof- en productiekwaliteit om het intensieve gebruik van de kleintjes te doorstaan!