• Lorem ipsum

Kid's concept

€47,50€28,50
Een heerlijk kopje koffie wordt gemaakt met dit houten koffiezetapparaat Lees meer
Kid's concept
Houten koffiezetapparaat
€47,50€28,50
Kid's concept
€13,50€9,95
Mooie houten auto die ook niet misstaat op een babykamer Lees meer
Kid's concept
Sedan auto Aiden
€13,50€9,95

Kid's concept

Kid's Concept is een merk dat zich inzet voor kinderen. Onder het mom "Kinderen moeten kind zijn" helpen ze het leven van onze kinderen te versimpelen. Ze willen de kinderen van vandaag een zorgeloos leven bieden waarin spelen en plezier maken centraal staat.

Met Kid's Concept houten speelgoed decoreer je het huis eenvoudig en geef je het interieur een gezellig, weldoordacht karakter. Zowel met speelgoed als woondecoratie in het middelpunt.

Kid's Concept is een welbekend merk onder groothandelaren en wederverkopers. Ze verkopen veel producten in Europa en daardoor ook in Nederland. Mink & moon verkoopt het merk met liefde omdat we zeker weten dat elk product fantastisch past in ieder huishouden!

Ben je op zoek naar prachtig speelgoed gemaakt van hout en voorzien van een Zweeds design? Dan is het houten speelgoed van Kid's Concept de beste optie!

Het houten speelgoed van Kids Concept heeft een Zweeds Design in prachtige tinten wit, grijs, mint zwart en pastels. Kids Concept is stylish verantwoord en fantastisch om mee te spelen. Kinderen zullen jaren plezier hebben van het houten keukentje, het espresso apparaat, de houten kassa en alle keukenaccessoires. En de prachtige autogarage en wasstraat zullen zowel jongens als meisjes fantastisch vinden. 

Denk ook eens aan het houten speelgoed van Kid's concept als kraamcadeau!