• Lorem ipsum

Blokzeep

€21,95€14,95
Deze cadeauset is leuk voor elke gelegenheid! Zorg voor een duurzame geniet momentje en maak iemand extra blij met de Shampoo & Conditioner bar in 1 Mango, Body bar Roos en het Zeepzakje van Natuurlijk Hennep. Lees meer
Blokzeep
Een beetje Zeep en veel Liefde
€21,95€14,95
€21,95€14,95
Deze cadeauset is speciaal voor vaders! Zorg voor een duurzame geniet momentje en maak iemand extra blij met de Shampoo bar Cornflower, Body bar Oceaan en het Zeepzakje van Natuurlijk Hennep. Lees meer
Blokzeep
Voor mijn grootste Held
€21,95€14,95

Blokzeep

Geen plastic, minder milieuvervuiling?

Heel gewoon!

Tegenwoordig lijk je er bijna niet meer omheen te kunnen: plastic flessen shampoo, conditioner, douchegel, plastic wegwerp scheermesjes en aluminium flessen scheerschuim. Producten die binnen de kortste keren weer op de afvalstapel liggen en er honderden jaren over doen om door de natuur afgebroken te worden. Veel producten die wij gewend zijn in plastic te kopen, kunnen ook heel goed in een natuurlijkere verpakking.

De verpakkingen van onze duurzame shampoo zijn dan ook geheel plasticvrij! Het karton dat we gebruiken voor de shampoo bars, body bars en conditioner bars wordt Cradle-to-Cradle geproduceerd, wat betekent dat ze CO2 neutraal gemaakt worden en ze (inclusief de inkt) volledig biologisch afbreekbaar zijn.Al onze zepen worden binnen Europa met de hand gemaakt en door de hoge concentratie (1 bar staat gelijk aan 3 flessen shampoo) besparen we bij het vervoer ook nog eens extra uitstoot!

Zo zorgen wij ervoor dat een minimale belasting van het milieu heel gewoon wordt.

Natuurlijke ingrediënten, transparante informatie?

Heel gewoon!

Het is bij veel badkamerproducten vaak onduidelijk wat er allemaal in zit. De ingrediëntenlijst ziet er maar raadselachtig uit, en hoe weet je wat nu wel duurzaam is en niet goed voor je lichaam en haar?

Zo bevatten veel producten Palmolie, waarvoor enorme stukken regenwoud worden gekapt in Azië. Om je haar en huid te ontvetten gebruiken veel producten ook SLS of parabenen, wat de huid kan irriteren of uitdrogen.

Daarom bevatten onze producten alleen natuurlijke ingrediënten. Zo zijn onze shampoo bars en conditioner bars gemaakt zonder SLS en parabenen en zijn ze palmolievrij. Onze scheerzepen bevatten slechts duurzaam geteelde (gecertificeerde) palmolie. Daarnaast zijn onze producten volledig vegan en dierproefvrij. Ben je benieuwd naar waar onze producten van worden gemaakt? Bij ieder product vind je een ingrediëntenlijst, en hier kan je hun betekenis vinden.

Zo zorgen wij dat ook een natuurlijke en transparante ingrediëntenlijst heel gewoon wordt.