Categorieën
Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

 

BLAFRE BIJ MINK & MOON

Blafre is een Noors familiebedrijf, opgericht in het najaar van 2015 door Ingrid en Remi. Ingrid is de designer en Remi regelt alle andere zaken. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje Nora. De producten van Blafre laten zich het beste omschrijven als kleurrijk en hip met een vleugje retro.

Alle kinderproducten van Blafre zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, zo ethisch en natuurlijk mogelijk. Voor de drinkflessen is gekozen voor RVS en de lunchtrommels zijn gemaakt van veilig, recyclebaar plastic zonder chemische stoffen. De verpakking is gemaakt van karton en de producten worden zoveel mogelijk lokaal (in Noorwegen) geproduceerd.

De bekendste producten van Blafre zijn de lunchtrommels in de vorm van een tractor of olifant en drinkflessen van RVS. De lunchboxen zijn super handig met een extra vak in de trommel en een mooi sluitelastiek erbij. De allernieuwste uitvinding voor de RVS drinkflessen is een dop met tuit. Geschikt voor onderweg en voor de kleintjes die het nog moeilijk vinden om uit de RVS drinkfles te drinken.

© 2015 - 2020 Mink & Moon | sitemap | rss