Categorieën

Kraamcadeau met naam

 Rammelaar met naam           Speenkoord met naam          

          Rammelaar met naam                          Speenkoord met naam

 

DE leukste kraamcadeaus

                      

             <15 Euro                                             15-25 Euro                                           >25 Euro            

Kraamcadeau kopen bij Mink & Moon

Wanneer je op kraamvisite gaat, wil je de kersverse ouders natuurlijk verrassen met een mooi kraamcadeau! Veel jonge ouders ontvangen het liefst een cadeaubon of een gepersonaliseerd kraamcadeau (met naam!). Speelgoed, boeken en serviesgoed zijn ook geliefde kraamcadeaus. Zoek je een origineel kraamcadeau met of zonder naam, dan vind je bij Mink & Moon precies wat je zoekt! We hebben de leukste kraamcadeaus met naam voor jongens en meisjes in verschillende prijsklasses. Vergeet vooral niet om even te kijken naar de kraamcadeaus van ons eigen merk. Mink & Moon maakt de leukste (betaalbare) cadeautjes zelf: speenkoorden, rammelaars, wagenspanners en nog veel meer! 

Hoe kies je een origineel kraamcadeau?

Een kraamcadeau moet natuurlijk origineel zijn. Je wil niet met hetzelfde aankomen als andere andere gasten. Een uniek kraamcadeau maakt indruk en zorgt voor een fijne herinnering voor te persoon die het kraamcadeau mag ontvangen. Maar hoe kies je een origineel kraamcadeau waarvan je weet dat het in de smaakt valt? Bij Mink & Moon hebben wij een selectie voor je gemaakt. Maar hoe kies je een origineel kraamcadeau uit?

Kraamcadeau voor een jongen

Op zoek naar een leuk kraamcadeau voor een jongen? Het Allermooiste Boek van Tom Jackson laat op een spectaculaire manier de allermooiste dinosauriërs zien die er ooit hebben geleefd. Met 80 bladzijdes is dit één van de leukste kraamcadeaus van dit moment.

Kraamcadeau voor een meisje

Bovenaan het lijstje staat de Cadeau set van Happy Dots. Deze poederroze cadeau set van Done By Deer ziet er niet alleen super schattig uit, ook komt hij dagelijks van pas. Hierdoor is dit cadeau het leukste kraamcadeau in de categorie 15 tot 25 euro.

Origineel kraamcadeau

Het leukste kraamcadeau voor jongens en meisjes is het Negen Maanden Boek. Het speciale aan dit kraamcadeau is de herinneringen die in het boek komen na het geven van dit cadeau. Deze herinneringen zullen over enkele jaren nog worden opgehaald omdat jij dit leuke kraamcadeau hebt gegeven.

© 2015 - 2020 Mink & Moon | sitemap | rss