Categorieën

Mink & Moon - Baby en kinderaccessoires

Wij zijn Daphne en Marjolein: vriendinnen, vroegere buurvrouwen en moeders van schatjes van kindjes! Ook zijn we allebei gek op styling en voortdurend op zoek naar de leukste musthaves. Tijdens onze zwangerschappen in 2015 is de gezamenlijke droom ontstaan om onze liefde voor stoere en hippe baby- en kinderaccessoires met anderen te delen en deze samen te brengen binnen één online shop: Mink & Moon!  

Mink & Moon is de online shop voor iedereen die op zoek is naar de leukste accessoires en musthaves voor kleintjes. Onze stijl is Scandinavisch, stoer, lief en een tikkeltje ondeugend. We houden van basic in zwart, wit en grijs met een vleugje kleur. Daarbij vinden we het belangrijk dat onze producten van hoge kwaliteit zijn. De merken die je bij ons vindt komen uit Nederland, Scandinavië, Frankrijk en Engeland en natuurlijk blijven we steeds op zoek naar nieuwe originele en hippe items om ons assortiment uit te breiden!

Persoonlijk contact en goede, laagdrempelige klantenservice staan bij ons op 1! Daar hoort bij dat het een feestje moet zijn om een pakketje van ons te ontvangen en daarom kunnen wij het altijd leuk voor je inpakken! 

© 2015 - 2020 Mink & Moon | sitemap | rss