Categorieën

We hopen natuurlijk dat je blij bent met onze producten en dat je iedereen over Mink & Moon vertelt. Maar mocht het toch anders zijn dan je had verwacht, dan doen wij niet moeilijk. Je hebt het recht om het product binnen 14 dagen na aankoop terug te sturen als het je niet bevalt. Dit is het wettelijk zichttermijn. Deze zichttermijn gaat in op de eerstvolgende dag nadat het pakket bij jou is afgeleverd. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd kunnen worden.

Meld je retourlevering binnen 7 dagen wel altijd even via info@mink-moon.nl onder vermelding van je ordernummer en vermeldt in de email de reden van retour, het ordernummer, jouw email adres en/of telefoonnummer en jouw rekeningnummer anders kunnen we je retour niet in behandeling nemen. Wanneer we de retour in goede orde hebben ontvangen, zullen we binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief de betaalde verzendkosten aan je terugstorten. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Stuur je retourzending voldoende gefrankeerd en binnen 14 dagen na ontvangst naar:

Mink en Moon

Irenelaan 25

5342 EK Oss

Helaas zijn onze custommade producten, met of zonder naam, niet te retourneren. Dit geldt ook voor de BIBS ivm hygiene. Maar heb je een klacht, meldt het ons dan wel eventjes!

Ondanks dat we verzekeren dat alles in goede staat uit onze voorraadkast komt en we het zorgvuldig verpakken, kan het helaas toch voorkomen dat het onderweg beschadigd raakt... geen paniek, stuur ons binnen 48 uur na ontvangst een mailtje met foto naar info@mink-moon.nl onder vermelding van het ordernummer. Wij gaan dan ons best doen om dit naar jouw tevredenheid op te lossen!

Heb je een klacht over onze producten, neem dan altijd even contact met ons op via info@mink-moon.nl

Wij zijn natuurlijk pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

© 2015 - 2019 Mink & Moon | sitemap | rss